Coneixte Coaching online

Barcelona, Barcelona, España
47 Carrer de la Canuda Barcelona Cataluña, Catalonia 08002 ES

CONEIX-TE és un espai de coaching creat amb la finalitat que aprenguis a escoltar-te, a observar-te, per facilitar-te la presa de decisions, per afrontar els canvis, en definitiva, per aprendre a ser qui vols ser i viure com tu vols viure.

“De tots els coneixements possibles, el més savi i útil és conèixer-se a si mateix”
William Shakespeare.

Que és el Coaching Centrat en la Persona?
El coaching és l’art de facilitar eines a la persona per a què aprengui a desenvolupar tot el potencial que té dins seu, amb la finalitat d’aconseguir l’estat/objectiu desitjat. S’adscriu dins l’àmbit del creixement personal i la comunicació.

Que ofereixo?

Sessions individuals de Coaching online per adults.

-Augment de l’autoestima i l’autoconfiança:
Resolució de problemes emocionals, pors, inseguretats, timidesa, tristesa, dificultat per parlar en públic.

-Disminució de l’ansietat/estrès:
Bloquejos, preocupacions constants, irritabilitat…

-Millora de les relacions personals, socials i laborals.
Desenvolupament de la comunicació assertiva, problemes de comunicació amb la parella, familiars pares, fills, etc. companys de feina…

-Consecució d’objectius.
Des de la presa de decisions fins a planificació i gestió del temps, augment de la motivació per arribar a una meta pla d´acció per seguir una dieta, per practicar esport, etc., canvi d’hàbits negatius com l´addicció al tabac…

-Creixement personal.
Autoconeixement i acceptació d’un mateix.

De totes maneres, si tens algun dubte sobre el teu motiu de consulta per què penses que no encaixa en cap dels anomenats més amunt, pots posar-te en contacte amb mi per comentar-me el teu cas concret i veurem si podem treballar-lo o cal derivar-lo a un altre professional.